Učitavanje...

Kvaliteta

Jedna od vrijednosti do koje držimo jest standard kvalitete koji uvijek mora biti visok. U našem poslovanju biramo partnere koji su se na tržištu dokazali vrhunskom kvalitetom te istu i mi tražimo ali i dajemo. Naše meso i krumpir su uvijek "A+"klase, ulje koje koristimo je visoko kvalitetno, te ne sadrži transmasne kiseline. Naši umaci i dresing su visokokvalitetni, a rađeni su od samo najboljih sirovina.

www.mccain.com 
www.mautner.at

 

KRUMPIR
Naši krumpirići su izuzetno zdravi. Samo jedan krumpir od kojeg mi radimo naše slasne proizvode sadrže: Vitamina C koliko i 2 jabuke, Balastnih tvari koliko i 6 suhih šljiva, Proteina koliko i pola šalice mlijeka, Dva puta više kalija nego 1 banana! Krumpir je vrijedan izvor vitamina i minerala: vitamina C, niacina, vitamina B6, pantotenske kiseline, tiamina, folata, kalija, magnezija, fosfora, željeza, mangana i kalcija.

Odličan je izvor vitamina C (23% od RDA po obroku); vitamina B6 (25% od RDA po obroku); kalija (23% od RDA po obroku). Dobar** je izvor niacina (16% od RDA po obroku); folata (10% od RDA po obroku); pantotenske kiseline (10% od RDA po obroku); tiamina (10% od RDA po obroku); magnezija (11% od RDA po obroku); fosfora (15% od RDA po obroku); mangana (13% od RDA po obroku).

GOVEDINA
Govedina sadržava sve vitamine i minerale među kojima se ističe željezo (1,4 mg g što čini 10% RDA), odličan je izvor selena (21,4 µg što čini 47,5% RDA), cinka (3,5 mg što čini 23% RDA), fosfora (177 mg što čini 22% RDA). U nešto manjim količinama ovo meso sadrči i kalcij (25 mg) te magnezij (20 mg) što je potrebno za rast i razvoj mišića.

Od vitamina ističu se vitamini B kompleksa. Ovo meso odličan je izvor cijanokobalamina - B12 (1,1 µg što čini 100% RDA), niacina - B3 (6,4 mg što čini 46% RDA), piridoksina - B6 (0,5 mg što čini 25% RDA) Od ostalih vitamina sadrži pantotensku kiselinu (0,6 mg što čini 10% RDA), riboflavin - B2 (0,08 mg) i tiamin - B1 (0,05 mg).

 

Meso govedine, zahvaljujući izvrsnom mineralnom sastavu, može pomoći u jačanju imunološkog sustava i spriječavanju oštećenja krvnih žila koje doprinose aterosklerozi.

PILETINA
Pileće je meso lako probavljivo meso visoke biološke vrijednosti i dijetetske namjene. Piletina je odličan izvor sljedećih vitamina i minerala: niacina, vitamina B6, pantotenske kiseline, fosfora, cinka i selena; dobar je izvor vitamina B2, B12 i željeza; dok je osrednji izvor magnezija i vitamina B1. Ti su nutrijenti u najvećoj mjeri zastupljeni u nemasnom mesu. U koži i masti nalaze se manje količine folne kiseline i u masti topivih vitamina A i E.

Piletina je u svijetu vrlo popularna namirnica zahvaljujući izvrsnom okusu, nutritivnoj vrijednosti i pripremi na bezbroj načina. Kao meso, piletina predstavlja primarni izvor proteina u svijetu, a odlična je zamjena za crveno meso tijekom cijele godine.

UMACI
Surfer umaci su velikim dijelom rađeni na bazi kvalitetne Remia Mayonnaise...

Remia

DRESING


DRESSING ITALIAN
alkoholni ocat, vinski crveni ocat, talijanska mješavina začina, suncokretovo ulje, paprika, luk, češnjak, šećer, voda

DRESSING JOGHURT
jogurt, voda, suncokretovo ulje, šećer, žumanjak, začini

DRESSING AMERICAN
voda, šećer, suncokretovo ulje, alkoholni ocat, pulpe od rajčica, žumanjak, sol, limunov sok, začini

DRESSING FRENCH
voda, šećer, suncokretovo ulje, senf, alkoholni ocat, luk, začini

SURFER SALATA
Surfer Salate se pripremaju od kvalitetnog povrća obogaćenog sa dodacima kao što su fetta sir, masline, tunjevina te najfiniji Mauther Markhof dressing. Temeljni sastojak naših surfastičnih salata je Iceberg salata. Zbog svog hrskavog i svježeg ukusa ova salata je od kada je nudimo, omiljena i hvaljena od strane naših vjernih gostiju. Odličan je izvor vitamina K i folne kiseline, a dobar je izvor i vitamina C.

U fazi proizvodnje Iceberg salate i povrća primjenjuje se GLOBALGAP standard kojim se proces proizvodnje na poljima salate strogo prati u svim fazama kako bi se spriječila mogućnost kontaminacije povrća nedozvoljenim primjesama. Prerada salate se vrši u skladu sa ISO 9001: 2008 i HACCP standardima.